U bent nu hier: Home » Limburg » Sint Huibrechts Lille

Manege Sint Huibrechts Lille

Manege-vinden.be bevat helaas nog geen maneges in Sint Huibrechts Lille. Ga naar manege Limburg of ga naar direct contact met maneges om via één e-mail in contact te komen met meerdere maneges tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Limburg.

1

Stal Steenke

Niet gevestigd in de plaats Sint Huibrechts Lille, maar wel in de provincie Limburg.
Bilterweg 70, 3840 Hoepertingen (Limburg)
Tel: 0479284816, Fax: -, BTW-nr: 0806 653 780
Bij Stal Steenke kan je zowel terecht voor het stallen van je lieveling tot
rijlessen op maat.

Wij bij Stal Steenke staan ervoor om mensen met(of zonder) paarden kennis op te laten doen, door ze inzicht te verschaffen in de omgang met paarden.

Het overbrengen en nastreven van wederzijds begrip en respect tussen ruiter en paard is onze belangrijkste doelstelling.

Ook hebben wij een ruitershop erbij! Hier vind u alles wat u nodig heeft voor uw paard ! Groot assortiment bitloze hoofdstellen.
Rijlessen kinderen, Grondwerklessen, Lessen rechtrichten, Ruitershop,
Pensionstalling, Zadelmak maken, Heropvoeden van paarden
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Stal Steenke

Horse Solutions Center

Niet gevestigd in de plaats Sint Huibrechts Lille, maar wel in de provincie Limburg.
Daalstraat 31, 3870 Klein Gelmen (Limburg)
Tel: 0474/291715, Fax: -, BTW-nr: -
Hou je van paarden? Je zoekt een leuke stal voor je paard of je houdt er
gewoon van af en toe eens een ritje te maken? Dan is “Horse Solutions Center” misschien wel iets voor jou. Een plaats waar men rekening houdt met de natuur van het paard zonder in te boeten aan comfort voor zowel ruiter als zijn trouwe viervoeter.
Deze gastvrije paardenhouderij met pensionstalling is gevestigd in een authentieke geklasseerde vierkantshoeve. In 2012 werden er nieuwe stallen opgebouwd in de bestaande gebouwen met ruime afmetingen van 3.50m x 3.50m tot 4.30 x 3.80m. Per stal heeft u recht op een locker met plaats voor 2 zadels. Weidegang is mogelijk (mits het weer het toelaat) in groep . Alle paarden krijgen 2x daags kwaliteitsvoer aangepast aan hun noden (PAVO) en 3x daags hooi. Indien u nog wat extra heeft voor uw viervoeter, aarzel dan niet om dit met ons te bespreken.
Horse Solutions Center is voorzien van een grote omheinde, gedraineerde en verlichte buitenpiste van 30m x 80m en een longeercirkel van ᴓ 10m. Iedere stalhouder mag tevens gebruik maken van de ruime wasplaats en onze klantenruimte met consumptie.
Wij bieden verschillende mogelijkheden aan van half pension tot vol pension, tijdelijke (paardentoerisme) tot permanente stalling.
Heb je zelf geen paard maar wil je toch graag de Haspengouwse glooiingen ontdekken? Neem dan gerust contact op. Wij beschikken over een aantal paarden die niets liever doen dan samen met jou de sfeer van deze mooie fruitstreek ontdekken (afzonderlijk of tijdens onze maandelijks begeleide buitenritten). Het is tevens mogelijk lessen te nemen of voor de kleintjes onder ons bieden we ook ponygewenning aan.
Meer info? Neem contact op met Erica Arrell: 0474291715, volg ons via Facebook of neem een kijkje op onze website: www.horsesolutionscenter.be
pony gewenning, les algemeen rijkunst, spring les, dressuur les, western
les, longeer les, oplossing vinden voor paarden met moeilijkheden, zadelmak maken
Openingstijden
Maandag: 00:00 - 00:00
Dinsdag: 00:00 - 00:00
Woensdag: 00:00 - 00:00
Donderdag: 00:00 - 00:00
Vrijdag: 00:00 - 00:00
Zaterdag: 00:00 - 00:00
Zondag: 00:00 - 00:00

* Ons pensionstal klanten kan altijd aan hun paarden. Voor lessen wordt er individueel afspraken gemakt.

Sociale media:
Afbeelding › Horse Solutions Center

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy